KÄSITÖÖ PAGARI- JA KONDIITRITOOTED

Toorjuustu-vaarika tort

Koostisosad:

TOORJUUST 20%, vahukoore stabilisaator ((suhkur, glükoosisiirup, palmirasv, želatiin, emulgaator E472, E472a, PIIMAproteiin, lõhna ja maitseained), rõõsk KOOR, biskviit ((MUNAmass, küpsetussegu (suhkur, NISUtärklis, NISUjahu, kergitusained E450, E500, emulgaatorid E475, E471, glükoosisiirup, sool, toiduvärv beetakaroteen), vaarikad 12%, hapuKOOR, vanilliinisuhkur, taimne vahukreem (vesi, osaliselt hüdrogeenitud palmituuma õli, suhkur, stabilisaatorid E420ii, E460, E466, emulgaatoris E472b, SOJAletsitiin, E471, PIIMAproteiin, sool, happesuse regulaatorid E340ii, E331iii, lõhna-ja maitseained, toiduvärv beetakaroteen)

Säilitada +2 kuni +6°C

Toiteväärtus:

100g sisaldab:
Energia 1280kj,312 kcal
Rasvad 18g
millest küllastunud rasvhapped 15g
Süsivesikud 33g
millest suhkrud 24g
Valgud 5,2g
Kiudained 1,0g
Sool 0,4g

Kaal 1 kg
Kategooriad: , Silt: